Wij gaan weer ECHT beginnen!

De kogel is door de (spreekwoordelijke) kerk, de bijeenkomsten in woonzorgcentrum Het Schouw kunnen snel weer doorgang vinden. Ook de collega van de Roze Rietvinck staat letterlijk te trappelen om de bijeenkomst in Buurtsalon Jeltje weer op te starten. Nog niet meteen volgende week, maar wij proberen wel in de laatste week van januari.

Gelieve je vooraf aan te melden omdat het aantal plaatsen beperkt is. Natuurlijk houden wij 1,5 meter afstand en draagt men bij binnenkomst een eenmalig mondneusmasker. (Dus wasbare maskers zijn NIET toegestaan.) Bij de ingang je handen desinfecteren en zodra u zit mag het masker af. Loopt u naar het toilet of haalt u koffie dan moet het masker weer op.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.