Augustus in Amsterdam

Augustus trapte in stijl af met de Amsterdam Pride. De straten, grachten en clubs kleuren roze en Amsterdam vierde feest. Het Grachtenfestival begint op 9 augustus en het zit vol met klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen. Een festival in het hart van de stad en in alle stadsdelen.

Maar augustus het is ook een perfecte maand voor openluchtbioscopen, zoals het jaarlijkse gratis openluchtfilmfestival op het Stenen Hoofd (aan de Westerdoksdijk) staat garant voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op groot scherm, strandstoelen, warme dekentjes, kampvuur en cocktails! En wat dacht je van de Uitmarkt.

Op het roze vlak is er even een pas op de plaats, na alle feesten van Pride, maar een aantal activiteiten gaan gewoon de hele maand zoals ’t Roze Hart Koffie Inloop en Hartjesdag op de Zeedijk.
.
Kijk nu bij augustus

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.