April in Amsterdam

In april is de lente echt doorgebroken in en om Amsterdam. Het Amsterdamse Tulpenfestival is de gehele maand gratis te bekijken, de Keukenhof staat in volle bloei, filmfestivals trekken vele filmliefhebbers aan, diverse LHBTI+ conferenties met buitenlandse bezoekers zijn in de stad en Koningsdag zorgt voor een daverend slot van deze maand.

Er is weer genoeg te doen voor de roze 50-plusser. In ons april nummer Koffie Hotspots voor een lekkere kop koffie, maar ook ontmoetingsplaatsen voor de roze medemens waar dit zwarte goud rijkelijk vloeit. Of wat dat dacht je van een tosti? Een aantal leuke adressen in de stad maar ook een link naar 51 Shades of Tosti, oftewel voor de thuisbereider. Of… ga op reis met Bon Voyage, een tentoonstelling in Kasteel De Haar, het sprookjesslot net buiten Utrecht, met z’n geweldige tuinen.

Download hier de PDF versie of lees ‘m op ISSUU

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.